Serviceeftersyn

VÆLG FRIT DIT VÆRKSTED OG BEHOLD FABRIKSGARANTIEN

EU-regel giver dig frihed til at vælge - med garanti!

Du har, i henhold til gældende EU-regel, mulighed for at få din bil serviceret hos Midtsjællands Autocentrum i garantiperioden og samtidig beholde fabriksgarantien. Kravet er blot, at vi servicerer og reparerer bilen efter bilfabrikkernes forskrifter og anvender reservedele af original kvalitet.

Original kvalitet

Hos Midtsjællands Autocentrum bruger vi reservedele, der er af original kvalitet dvs. samme høje kvalitet som din bil er "født" med. Vi har desuden adgang til biltekniske data, der er afstemt efter bilfabrikkernes forskrifter. På den måde lever vi op til bilfabrikanternes krav og normer, og din bil bliver serviceret fuldstændig, som bilfabrikkerne kræver de

Dokumentation

For at bevare din garanti skal du kunne dokumentere, at du har overholdt de anbefalede eftersyn. Derfor skal du sikre dig, at din mekaniker stempler dit servicehæfte samt at du har en udspecificeret faktura. En af fordelene hos Midtsjællands Autocentrum, at du betaler for det du får. Det gør du, fordi alle reparationer afregnes efter det reelle materiale- og tidsforbrug og ikke et fastprissystem.

KVALIFICEREDE MEKANIKERE TAGER HÅND OM DIN BIL

For at sikre at vi kan reparere og udføre serviceeftersyn på selv de nyeste biler, deltager vi løbende i efteruddannelseskurser på de tekniske skoler.


UANSET BILMÆRKE FÅR DU ET VÆRKSTED

  • der også laver service og reparationer på helt nye biler
  • der benytter reservedele af original kvalitet
  • der har samme efteruddannelse og kontrol som de autoriserede
  • hvor du betaler for det du får
  • hvor du taler direkte med mekanikeren